Actualitat / Notícies

Millorant l’Espai Famílies de Lloret

El projecte Espai Famílies 0-3 anys és un servei que funciona des de fa ja tres cursos escolars a Lloret de Mar.
Aquest curs 2023-2024 s’han canviat dos aspectes que han resultat significatius per la seva millora:

1) L’Espai
Gràcies a la col·laboració de l’equip de la Llar d’Infants municipal Els Pops i la predisposició del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’Espai Famílies s’ha pogut traslladar a les mateixes instal·lacions; la qual cosa ha suposat una millora substancial pel servei.

2) Obertura
Aquest fet és quelcom que ja es venia parlant des de l’equip tècnic: obrir el servei a altres perfils de famílies per fer un salt qualitatiu, equitatiu i de trencament amb l’estigma d’atenció a les persones.

L’Espai Famílies és un lloc de trobada, de joc i relació, de xarxa i cura.
Així ho senten les famílies i es mostren molt satisfetes amb l’evolució que s’ha fet. Les noves incorporacions també expressen la necessitat d’un espai municipal com aquest, per poder gaudir i aprendre amb les criatures.


Nadal 2023

Els passats 18 i 19 de desembre la mainada del Servei han celebrat l’arribada de les festes de Nadal fent cagar el tió i convidant a les seves famílies a la festa de final de trimestre.

Moltes gràcies al projecte Il·lusions Solidàries que cada any ens donen jocs i joguines per poder celebrar com cal aquesta tradició nadalenca.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…