Actualitat / Notícies

E-cures!!

Ens sumem a un nou projecte! Amb l’objectiu d’agrupar les iniciatives que estem duent a terme diverses entitats i cooperatives del territori relacionades amb el sector de les cures, com a Fundació vam respondre a la demanda feta des d’Avancem Santa Clara SCCL per tal de formar part del projecte E-cures.

E-cures, que prové del concepte Eines per l’acompanyament a les cures, és una iniciativa per articular la formació i l’acompanyament de les persones treballadores i les famílies ocupadores en l’àmbit de cures a persones dependents. Alhora també preveu promoure la sensibilització de les problemàtiques d’aquesta realitat i la incidència política.

E-cures està fiançant per la convocatòria 2023 en el marc dels Projectes Singulars, que procura generar ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses, nous mercats, en el marc de l’economia social i cooperativa.

Les entitats que en formem part, a més de la Cooperativa Avancem Santa Clara, som: la Cooperativa Hestia, Associació Asocolgi, Associació Som Provisionals i la nostra Fundació.  

Ben aviat us explicarem més en detall com marxa el projecte! ; )

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…