Actualitat / Notícies

Atenció al sensellarisme

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ens han fet un encàrrec per l’elaboració d’una proposta per atendre el sensellarisme a l’Alt Empordà.

Les LÍNIES D’ACTUACIÓ seràn

  • Recollir les bases teòriques per fer una intervenció en sensellarisme a la comarca, responent als estàndards que marca el treball de intervenció social en Housing first
  • Es visibilitzaran els perfils d’usuaris i les seves necessitats habitacionals que actualment són presents a l’Alt Empordà i fan demanda o es constata que no disposen d’habitatge o que aquest és poc adequat. 
  • Es redactarà una fitxa tècnica de intervenció de cada habitatge, segons els perfils que s’identifiquin i vagin destinats. 
  • Definir la metodologia de treball a cada habitatge i d’acompanyament als usuaris que se’ls arrendi un habitatge. 
  • S’elaborarà un mapa de recursos pel treball de coordinació i el treball en xarxa entre professionals per ser més eficients i efectius a l’hora de fer l’acompanyament social dels usuaris. 

La proposta es treballarà a partir del proper gener i fins el juny 2022. Un cop realitzat l’estudi, el Consell Comarcal valorarà la proposta per tal de posteriorment portar-la a terme.

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…