Actualitat / Notícies

Finalitzem l’assessorament en habitatge a Sant Hilari

El passat 30 de març vam finalitzar l’encàrrec que teníem amb l’Ajuntament de Sant Hilari. Durant els 2 mesos que hem estat treballant al municipi, la nostra tasca principal ha estat la d’assessorar l’ajuntament en com articular la mobilització dels habitatges buits per a destinar-los a lloguer social (una cinquantena) i que s’havien detectat prèviament amb una diagnosi realitzada uns mesos abans. 

La nostra actuació s’ha emmarcat en la taula de coordinació municipal i s’ha fet des d’una perspectiva comunitària. Hem establert les bases i el circuit per a la borsa d’habitatges, però finalment s’ha considerat que el més eficient actualment és sumar els habitatges buits del municipi a la borsa comarcal existent i destinar els esforços municipals en la captació de més habitatges i en la informació a la ciutadania. En aquest sentit s’ha treballat en la preparació d’un taller de sensibilització a la ciutadania sobre la problemàtica de la manca de lloguer assequible i l’especial dificultat d’accés a un habitatge digne que tenen les persones estrangeres. El taller, treballat conjuntament amb la tècnica de ciutadania del municipi, està previst realitzar-se a Sant Hilari aquest mes de maig. 

Notícies relacionades

Habitatge social

Nou Servei d’habitatge a Platja d’Aro

Iniciem un nou servei a Platja d’Aro per acompanyar famílies en risc de pèrdua d’habitatge L’Ajuntament de Platja d’Aro ens ha encarregat la posada en marxa d’un nou servei d’acompanyament per a les famílies que…