Actualitat / Notícies

Carnaval al barri de Can Carbó

El dilluns dia 24 de febrer es va celebrar la festa de Carnaval al barri de Can Carbó de Lloret de Mar. Una festa per als veïns i veïnes del barri i oberta també a tots els ciutadans de Lloret de Mar. Des de les 16.00 h i fins a les 18.00 de la tarda del dilluns, es varen realitzar diversos tallers a la plaça i es va repartir xocolata a tots els assistents. La festa va ser un èxit i tot va anar sobre rodes.

Amb aquest acte potenciem la voluntat de donar vida a la plaça com un espai central de la comunitat i punt de trobada per a compartir experiències. El carnaval a Can Carbó ajuda també a que la gent del barri es conegui una mica més i petits i grans s’ho passin d’allò més bé.  L’organització està molt contenta del resultat i satisfeta de la feina feta.

Aquest és un acte que engloba diferents projectes que l’àrea d’Educació i de Participació i Ciutadania que la Fundació realitza a Lloret de Mar, com són el Pla de Ciutadania, Som a la plaça, Tarda jove, Centre obert i la col·laboració de Càritas.

Notícies relacionades