Actualitat / Notícies

Mediació i resolució de conflictes

En motiu del dia europeu de la Mediació, el passat 21 de gener, el postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació UdG) i el Master i postgraus de Conflictologia de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) ens van convidar a participar a la Jornada Gironina “La mediació i gestió de conflictes: serveis actuals i projectes innovadors”.

A la jornada, es van crear 3 taules rodones on es es van donar a conèixer serveis i projectes de mediació comunitària i gestió de conflictes públics a territoris gironins. Andreu Espinosa i Mónica Cívico de la Fundacio SER.Gi, van exposar el projecte comunitari que realitzem a LLoret de Mar. Els van acompanyar com a públic, el cap de la policia local de l’ajuntament de Lloret de Mar i l’Anna Gallego, de la Direcció tècnica de Benestar i Família del mateix ajuntament. Tant la jornada com la presentació dels projectes va ser valorada com a molt interessant.

Una de les conclusions que es va poder extreure al finalitzar la jornada és que cada vegada hi ha més professionals dedicats a la conflictologia i a la mediació a Girona. Així ho va comentar el director del postgrau de resolució de conflictes de la UDG i de la UOC, Xavier Pastor.

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…