Actualitat / Notícies

3er cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions a Platja d’Aro

Comença el 3er cicle de Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers a Platja d’Aro. El primer acte del cicle es va celebrar el passat 24 de gener i va tractar sobre les persones joves migrades, entre el racisme i la interculturalitat. Van assistir-hi 35 tècnics del municipi i el grau de satisfacció dels participants va ser molt alt.

L’antropòleg i professor a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i membre de l’Espai antiracista de Salt-Girona, el Dr. Carles Serra va ser un dels conferenciants, juntament amb Mostafa Shaimi, proferssor de la Udg al Departament de Dret Públic i també membre de l’Espai Antiracista de Salt-Girona.

Aquest Cicle sorgeix de la feina coordinada que es fa al territori a partir de la taula d’acollida i ciutadania, de la qual la Fundació SER.Gi forma part i desenvolupa el projecte de dinamització comunitària.

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…