Actualitat / Notícies

L’ESO desmotiva als nostres fills i filles?

Debat obert a famílies, alumnes i professorat 

JORNADA APLAÇADA FINS A NOU AVÍS!

El proper dissabte 21 de març es realitzarà la II Jornada de debat sobre la secundària a la província de Girona. El punt de partida serà el que es va treballar a la I Jornada (25 -12-2017 –Innovem Junts la Secundària) i del debat que van promoure les AMPA’s a moltes escoles del Gironès per parlar del que preocupa a les famílies del pas de primària a secundària.

Es comptarà amb la participació de personal docent, famílies, estudiants, personal del Departament d’Educació tant de l’Ajuntament com de la Generalitat i d’entitats.  No hi pot faltar ningú ja que es vol elaborar un document comú amb els punts claus per promoure canvis reals a la secundària.

Gaudirem de la ponència d’en Josep Castillo, professor de la Universitat de Vic i gran comunicador, i es realitzaran quatre grups grups de treball per debatre els diferents temes:

  1. El pas de primària a secundària
  2. Metodologies i tractament de la diversitat
  3. Participació i comunicació amb les famílies
  4. Horaris, organització de centre i de la secundària

 

LLoc i horari de la Jornada:

JORNADA APLAÇADA FINS A NOU AVÍS!

Dissabte 21 de març de 2020, de 10 h a 14 h.
Es farà al Centre Cívic Pont Major
Carrer Pont Major, 67-73 (Girona)

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…