Actualitat / Notícies

Segona edició del projecte “Parlem a l’escola”

Després de lèxit de la primera edició, aquest mes d’octubre s’inicia la segona edició del projecte “Parlem a l’escola” a Platja d’Aro, que s’allargarà fins el mes de desembre. Es seguirà la mateixa línia de treball iniciada el mes de febrer i la participació dels mateixos centres educatius de la ciutat.

“Parlem a l’escola” és un projecte amb la finalitat d’oferir una activitat per ajudar a millorar la comunicació i relació entre les famílies i la comunitat educativa. L’activitat va dirigida a les famílies dels centres de primària de la ciutat on s’hi han acollit principalment famílies de l’escola Fanals d’Aro i algunes del centre Els Estanys.

Les activitats son dinamitzades per una formadora del CPNL amb el suport de la tècnica d’acollida i la tècnica comunitària de la Fundació SER.GI. El  projecte, doncs, s’emmarca dins el programa de Voluntariat per la llengua.

Més informació de la primera edició>

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…