Actualitat / Notícies

3r torneig de futbol al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar

Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys han participat en la 3ra edició del torneig de futbol mixt al barri de Can Carbó de Lloret de Mar. L’esdeveniment es va realitzar el passat 27 de juny a la plaça Can Carbó i ha estat organitzat per Centre Obert, Tarda Jove i el PLAC de Lloret de Mar.

La proposta de realitzar un torneig va sorgir de manera natural dels mateixos infants del barri i rodalies, qui en diverses ocasions van fer la demanda a les educadores del Centre Obert.

En cada un dels torneigs ha participat un jove del barri per a dur a terme tasques d’arbitratge.

Durant aquests tres anys la participació ha estat un èxit, tant dels propis infants, com de veïns i comerços, qui dins les seves possibilitats han aportat el seu grà de sorra per dur a terme el torneig (com a públic, aportant pilotes de futbol, premis pels participants,…)

Durant la segona edició es va constituir un equip format integrament per nenes, qui van aconseguir un magnífic resultat, així com el premi a millor portera del torneig.

Amb aquesta acció pretenem afavorir la participació dels infants dins la dinàmica positiva al barri, així com desmitificar i desmuntar la idea de la segregació de gènere dins el futbol.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…