Actualitat / Notícies

Suma’t a la crida Centres Educatius 360

Des de la Fundació SER.GI animem a tots els centres educatius a sumar-se a la crida que fa el col·lectiu Educacio 360.

Què és la crida?
La crida és una oportunitat per a centres educatius que tinguin inquietud per a aconseguir una mirada 360 i vulguin participar d’un procés de capacitació i construcció amb un repte concret en ment:
Com podríem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d’aprenentatge pel nostre alumnat?

Hi pot participar qualsevol centre educatiu d’educació infantil, primària i secundària que tingui un projecte d’educació 360 en curs o encara per a desenvolupar. Els 30 centres seleccionats podran viure un procés d’inspiració, capacitació i construcció de propostes i comptaran amb el suport de professionals del sector alhora de millorar les seves pràctiques o acabar-les de posar en pràctica. Al final de la crida, les quatre propostes guanyadores, rebran a més a més, un reconeixement econòmic.

Què busquem?
Centres educatius amb pràctiques:

  • Connectin espais i temps lectius i no lectius
  • Connectin el dins i fora escola promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat
  • Connectin l’activitat del centre educatiu amb l’entorn

Ens interessen:

  • Pràctiques d’escoles i instituts en col·laboració amb altres agents educatius de l’entorn, així com aquells projectes autònoms dels mateixos centres.
  • Pràctiques que connecten aprenentatges, continguts i/o competències entre els dins i fora escola, com aquelles que es focalitzen en la innovació en els temps i espais pròpiament escolars.
  • Pràctiques en execució com pràctiques en gestació.

Com presentar-s’hi?
Llegint atentament les bases al web d’Educació 360 i explicant la proposta a través del formulari. El termini de presentació és fins el 31/3/19.

calendari 360

Notícies relacionades