Actualitat / Notícies

Camp Base i Edulab de gamificació educativa

Fruit de la col·laboració entre el projecte Educació Demà i la Fundació SER.GI repliquem a Salt dos actes sobre “GAMIFICACIÓ EDUCATIVA”.

QUÈ ÉS I QUE NO ÉS UN DISSENY EDUCATIU GAMIFICAT? // CAMP BASE I EDULAB

Dia: dimarts 12 i 19 de febrer de 2019
Lloc: Factoria Cultural Coma Cros (Carrer Sant Antoni 1, 17190 Salt)
Hora: 17.00 h – 19.00h

Iniciarem amb el seminari Camp Base sobre què és i que no és un disseny educatiu gamificat, en el que comptarem amb l’especialista en jocs Oriol Ripoll com a ponent principal i on descobrirem 3 experiències educatives gamificades desenvolupades per escoles, instituts i entitats educatives del tercer sector social:

  • “Enigmes: millorant els hàbits d’estudi a Primària”, per part de la Núria Gallego i l’Ignasi Vicario, de l’equip d’educadors del Programa d’Acompanyament Educatiu-PAE de la Fundació Catalunya-La Pedrera (educació primària).
  • “Menys jugar i més fer classe?”, a càrrec de l’Enric Beltran, professor d’Educació artística a l’Institut Narcís Xifra de Girona (educació secundària).
  • “Conspiració intergalàctica”, de la mà d’en Pere Cornellà, mestre, pedagog, membre de l’ICE de la UdG i professor amb menció TIC en Grau de Mestre, que li encanta la tecnologia educativa i la gamificació com a metodologia que pot revolucionar l’aprenentatge (educació superior).

I per si vols saber com crear una proposta educativa gamificada et convidem a participar en un Edulab. Un laboratori en el que aprendràs els ingredients bàsics de la gamificació i en el que podràs cocrear un disseny educatiu gamificat per a traslladar a la teva aula, al teu centre o al teva entitat educativa. De nou, aquest acte es realitzarà de la mà d’Oriol Ripoll.

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Amb la col·laboració del MRP-Moviment de Renovació Pedagògica  de Girona.

Ambdós actes es podran seguir via Twitter @FundacioSERGI i @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

Presentacions dels ponents:

 

Inscripcions

Notícies relacionades

Escola d'estiu d'antiracisme
Formació

Iniciem l’Escola d’estiu d’antiracisme a Girona

Presentem la primera edició de l’Escola d’Estiu d’Antiracisme, organitzada conjuntament per la Fundació SERGI i la Càtedra d’Anàlisi i Acció Antiracista de la Universitat de Girona, amb la voluntat d’establir-la com un espai de reflexió…