Actualitat / Notícies

La intervenció comunitària com a estratègia d’empoderament col·lectiu. Ens hi posem?

El proper dissabte 17 de novembre tindrà lloc a L’Escala la Jornada de formació per entitats i voluntariat “La intervenció comunitària com a estratègia d’empoderament col·lectiu. Ens hi posem?” organitzada per la Taula d’Entitats d’Inclusió Social i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Aquesta jornada, que se celebrarà a l’Hostal Empúries de l’Escala de 9:30h a 17:00h, té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l’entorn l’acció comunitària i la gestió de la diversitat en els equips professionals i el voluntariat de les entitats.

La primera part de la jornada comptarà amb la ponència inaugural “La intervenció comunitària com a marc d’empoderament de les entitats i la ciutadania” a càrrec de Jordi Gusi, gerent d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS). A continuació hi ha prevista la taula de debat “Experiències d’intervenció comunitària en contextos de diversitat intercultural” que comptarà amb la participació de la Fundació Ser.Gi, el Servei d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrota i el Col·lectiu i+.

La sessió de tarda continuarà amb el taller “Desmuntant rumors i prejudicis sobre la diversitat cultural en el dia a dia de les entitats i voluntariat, dinamitzat per Carolina Astudillo, coordinadora del Col·lectiu i+, professionals per la diversitat.

La jornada es podrà seguir a través del compte de twitter @AEmpordainclou

És imprescindible fer la inscripció a través d’aquest formulari abans del dia 15 de novembre per poder participar a la Jornada. La inscripció és gratuïta, inclou el dinar i es farà per ordre de registre. Les places són limitades.

Per a més informació podeu contactar amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà al telèfon 972.67.70.50 (de 9h a 14h) o a través del correu electrònic inclusio@altemporda.cat.

Notícies relacionades

Formació de cures a Torroella de Montgrí
Participació i Ciutadania

Formació de Cures a Torroella de Montgrí

Aquesta primavera hem iniciat una formació per a dones que fan treball de cures i de la llar a Torroella de Montgrí.  Aquesta formació dona continuïtat a tot un seguit d’accions que s’estan portant a…

8M-2024 dones fundació SERGI
Participació i Ciutadania

El 8 de març hi som, i la resta de dies també

I un any més, torna a ser 8 de març… Un dia en que se succeeixen actes, parlaments, activitats variades; llaços liles per tot arreu… Està molt bé. És un dia per ser-hi, per visibilitzar…