Actualitat / Notícies

Tallers a l’aula sobre gestió de conflictes, interculturalitat, gènere i bullying

El projecte Diversitat i Convivència pretén conèixer el grau i qualitat de relació i cohesió entre l’alumnat d’un grup-classe, per tal d’oferir-li eines que els siguin útils i significatives per treballar la convivència a partir del debat, la crítica constructiva i la participació. Al mateix temps proporciona assessorament i formació a professorat en estratègies i recursos per a l’acció tutorial a l’hora d’abordar aquest contingut.

Es presenta en forma de taller de 6 sessions, amb cada grup-classe, per treballar a partir de dinàmiques grupals temes relacionats amb la convivència a l’aula, de forma conjunta i analitzada amb el tutor i/o l’equip docent.

També hi ha la possibilitat de treballar aquests temes directament amb professorat, a través de sessions de formació amb Claustres, Equips docents, etc.

El projecte Diversitat i Convivència vol incidir en la millora de les relacions i clima dels grups aula per tal que això millori l’èxit escolar individual i grupal de l’alumnat.

L’acció es dirigeix al Centres Educatius de la ciutat de Girona i comarques gironines. El programa està pensat sobretot per professorat i alumnat de cicle superior de primària o de secundària obligatòria, tot i que pot adaptar-se també a d’altres edats.

Es treballa a partir d’un bloc temàtic, a escollir entre quatre blocs conceptuals i estratègics que guarden estreta relació amb la convivència:

  • Convivència i Gestió de Conflictes.
  • Convivència i Interculturalitat.
  • Convivència i Gènere.
  • Convivència i Bullying.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per fer-vos una proposta a mida a les vostres necessitats i demandes

Més informació

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…